C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITTER FACEBOOK INSTAGRAM
Dia♥
Tuesday, 3 July 2012 • 09:52 • 0 comments

Assalamualaikum, haiOkay, harini balik sch dapat otp dengan dia kejap. Lepas tu tidur, penat gila walaupun tadi tak masuk acara -.- Besok kita masuk okay?! Dalam pukul 8 call dia tanya dekat mana, dia bagi tahu yang dia dekat cc. Then, on lappy online kejap nak tengok wall dia. Tetiba nampak benda yang menyakitkan hati, text dia cakap sakit hati. Dia reply suruh call dia, kita pun call cakap pasal benda tu. Dia tanya elok-elok, dia tak macam selalu suka marah-marah. Alhamdulillah :') Kita jawab tak apa, tak marah pun. Dia asyik tanya kita marah ke? Okay, dia takut gaduh -.- Tahu pun! Lain kali jangan buat lagi ek gemok? Last warning, buat lagi tahulah balasannya. Tadi sebelum dia tidur, otp kejap dengan dia. Sebenarnya rindu sangat nak jumpa dia! Dia sanggup nak cancel acara sukan dia masuk sebab sabtu minggu depan nak tengok kita, terima kasih awak :') Dia sanggup buat macam tu? Tak sangka, sayang sangat dekat dia! Bie, rindu sayang sangat dekat awak tau? Jangan tinggalkan kita lagi okay? Iloveyou :*



PASTFUTURE
MY WORDS;
Hai, I from pluto. My UFO was break down. My age 11200 years old. I have 12 mother. My birth date 12/12/2090. I just want to say behave with me because I have 2pair screw driver as my hand. Bhahahahahaha..

OUR LOVE STORY;
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
OTHERS;


>> Cry is the best thing.
date : 25/7/2013
at: 9:38 pm


>> Period pain xC
date : 30/03/13
at: 6 pm


>> Overnight.
date : 30/03/13
at: 2 am


>> Homework!
date : 29/03/13
at: 10 pm


>> Islam itu indah ♡
date : 29/03/13
at: 5 pm


>> Dapat blogskin baru
date : 29/03/13
at: 4 pm


>> Jumpa cipanzi
date : 27/03/13
at: 7 am

BLOG ARCHIVE;

  • Alhamdulillah♥
  • Kosong -.-
  • ♥.♥
  • Cinta?
  • Dia gedik!
  • SH♥
  • Tension!
  • Merapu -.-
  • Mengantuknya -.-