C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITTER FACEBOOK INSTAGRAM
Disaat Aku Mencintaimu :'/
Saturday, 21 July 2012 • 12:50 • 0 comments

Assalamualaikum, hai Aku inginkan dirimu, datang dan temui aku. Kan ku katakan padamu aku sangat mencintai dirimu :/ Awak, saya rindu dekat awak sangat! Hmm, awak tak rindu saya ke? Dah sebulan tak jumpa awak, awak tak nak ke jumpa saya ni? Awak.... Dengar tak saya cakap ni. Awak tak dengar ke awak? Kenapa sejak berapa harini tiap malam saya gelak je bila otp dengan awak? Bahagia sangat bila macam tu awak :') Maybe sebab Allah nak bagi semalam dengan harini saya menangis kot kan? Semalam menangis tak teruk sangat macam harini, malam tu masih boleh gelak dengan awak lagi. Kejap je pun semalam saya nangis, tapi harini? Hmm, saya terkejut awak sebab buang relationship dekat facebook tu. Nasiblah tadi saya call awak cakap acu awak yang buang, lega sikit hati saya. Tapi lepas tu bila saya suruh awak hantar balik, boleh pulak awak tanya perlu ke buat relationship tu? Okay, awak cakap sekarang ramai orang ketagih nak buat benda tu. Awak, bukannya ketagih tapi nak bagi tahu orang yang kita ni dah berpunya. Sebelum ni okay je kita buat, tapi lepas acu awak buang tu awak terus tak nak buat dah. Hmm, nampak sangat macam awak yang buang sendirikan? Awak padam gambar saya dekat fb awak, awak remove tag gambar saya dengan awak. Yang tag tu awak cakap tertekan delete, tapi saya tahu awak sengaja nak delete pun. Hmm, awak susah sangat ke nak terus terang yang awak dah tak cinta, sayang saya lagi? Saya teringat apa yang awak cakap dekat saya semalam, ayat awak buat saya menangis :')

Khairul: Janji saya, kalau saya ada berapa banyak gf pun saya tak akan pernah lupa dan tinggalkan gf kesayangan ibu, adik-adik, family saya. Dia ruhana okay? Percaya dekat saya.

Hati saya: Awak, saya pegang janji awak tu. Saya cintakan awak sangat! Awak, saya tak akan pernah lupakan awak. Walaupun lepas ni kalau kita dah tak ada pape, saya tak akan pernah lupakan awak. Tak akan tinggalkan awak, tetap disisi awak. Akan jadi kawan awak, walaupun tak dapat cinta dari awak sebagai kekasih lepas ni. Biarlah saya dapat cinta dari awak sebagai kawan pun dah cukup :')

Saya tak tahu nak cakap apa lagi awak, tak cukup cinta saya selama ni untuk awak? Saya bukan bagi separuh hati saya dekat awak, tapi seluruh hati saya awak. Awak, banyak kenangan awak. Susah! Susah sangat nak tinggalkan awak, dalam hidup saya orang pertama yang saya merayu jangan tinggalkan saya ialah awak KHAIRUL! Hmm, saya tak tahu kenapa masa tu saya boleh buat macam tu. Saya nangis teresak-esak depan flat awak, masa tu saya duduk dalam hujan. Tapi awak datang tarik tangan saya suruh pergi dekat bawah tempat teduh tu :'/ Handphone saya rosak kena air hujan, awak cuba repair handphone saya masa tu. Hmm, saya tak nak awak tinggalkan saya sebab awak dah janji. Saya tak nak awak mungkir janji awak macam ex saya, saya tak nak kena tipu lagi awak. Awak, kita dah 9bulan kan? Lagi 3bulan nak genap 1tahun :/ Saya teringin sangat tahun ni nak sambut birthday saya dengan awak, nak beraya dengan awak, nak sambut anniversary kita. Awak, biar semua tu terjadi dulu ek? Kalau lepas ni awak nak tinggalkan saya, awak tinggallah. Saya redha awak walaupun hati saya berat nak lepaskan awak pergi :') Tengok, saya dah buat karangan panjang. Awak, saya rindu awak sangat! Andai awak jodoh saya untuk sementara, izinkan saya untuk jumpa awak buat kali terakhir. Kali terakhir untuk saya bergurau dengan awak, tengok muka awak senyum dekat saya puas-puas, rindu nak tengok muka awak yang selalu pandang muka saya lama-lama tu, rindu nak cubit pipi awak, rindu nak awak dukung saya, rindu nak awak suap saya makan asikrim tu,, rindu nak date dengan awak dekat LRT Jelatek, rindu nak tengok wayang dengan awak, rindu nak teman awak main cc, rindu nak snap gambar dengan awak, rindu nak check handphone awak. Awak...... Saya rindu segalanya tentang awak :')




Rindunyaaaaaa dekat awak!

Lots of love,
BudakMucuk Khairul






PASTFUTURE
MY WORDS;
Hai, I from pluto. My UFO was break down. My age 11200 years old. I have 12 mother. My birth date 12/12/2090. I just want to say behave with me because I have 2pair screw driver as my hand. Bhahahahahaha..

OUR LOVE STORY;
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
OTHERS;


>> Cry is the best thing.
date : 25/7/2013
at: 9:38 pm


>> Period pain xC
date : 30/03/13
at: 6 pm


>> Overnight.
date : 30/03/13
at: 2 am


>> Homework!
date : 29/03/13
at: 10 pm


>> Islam itu indah ♡
date : 29/03/13
at: 5 pm


>> Dapat blogskin baru
date : 29/03/13
at: 4 pm


>> Jumpa cipanzi
date : 27/03/13
at: 7 am

BLOG ARCHIVE;

  • Happy 9months♥
  • Terima kasih Sayang♥
  • Dia♥
  • Alhamdulillah♥
  • Kosong -.-
  • ♥.♥
  • Cinta?
  • Dia gedik!
  • SH♥