C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITTER FACEBOOK INSTAGRAM
August♥
Thursday, 2 August 2012 • 17:13 • 0 comments

Assalamualaikum, hai Dah lama tak update entry barukan? Eehh, rindulah tu :') Okay, tajuk entry August. Nak tahu kenapa dengan bulan August ni? Hmm, banyak sangat cerita dalam bulan August ni. Bulan August nilah hari yang istimewa buat kita dan bulan August nilah yang buat kita sedih :/ Kita mula dengan part yang istimewa tu dulu okay? Bulan August ni birthday kita dengan adik angkat kesayangan kita Wan Naziera Anisha. Ingatkan nak buat birthday surprise untuk dia, nak celebrated sama-sama :3 Hee, tapi tengok dia macam tak free je. Tinggal harapan jelah, hanya sekadar ucapan je mampu. Birthday dia dua minggu sebelum raya, hari sabtu 11/8. Birthday kita pulak jatuh pada hari sabtu, besoknya tu dah raya x) Harap birthday kita tahun ni lebih happy dari tahun lepas, AMIN! Bulan August ni pun istimewa sebab Hari Raya Aidilfitri, tak sabarnya nak balik kampung ^^v Tak sabar nak beraya dengan satu family ada saudara-mara, pakcik makcik, adik-adik, ibu, ayah. Ayah? Hmm, ayah :/ Kenapa dengan ayah? Nilah part sedih yang kita nak cerita. Kenapa ayah buat benda tu ayah? Kenapa ayah pergi ikut kawan ayah tu? Last Amy dapat tengok ayah malam Khamis, Amy pun bodoh pergi bagi motor dekat ayah. Patutlah dekat sekolah semalam tetiba je fikir pasal ayah. Amy harap ayah sihat dekat sana, Amy tahu ayah tak bersalahkan? Ayah tunggu kitorang datang sana ek? Amy nak beraya dengan ayah tahun ni, nak beli baju raya baru :'/ Kesian dekat ibu selalu susah hati fikir pasal ayah. Ni dugaan untuk keluarga kita ke ayah? Tahun lepas bulan yang sama jugak, tapi masa tu lepas celebrated birthday Amy. Tahun ni sebelum birthday Amy pulak terjadi, tahun ni tak seronok celebrated, raya tanpa ayah. Sejak kebelakangan ni Amy tengok perangai ayah lain sangat, ayah sakit ke? Ada orang guna-gunakan ayah kan? Hmm, ya Allah :( Rindunya kitorang dekat ayah, lagi-lagi ibu. Ya Allah, takdir semua engkau yang menentukan. Kalau ayah memang tak bersalah, kau tunjukkan lahh jalan penyelesaian yang mudah untuk kami :') Enough, I don't want getting sad again. Fake smile can hide all my sad story, bye.

Lots of love,
Amy




PASTFUTURE
MY WORDS;
Hai, I from pluto. My UFO was break down. My age 11200 years old. I have 12 mother. My birth date 12/12/2090. I just want to say behave with me because I have 2pair screw driver as my hand. Bhahahahahaha..

OUR LOVE STORY;
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
OTHERS;


>> Cry is the best thing.
date : 25/7/2013
at: 9:38 pm


>> Period pain xC
date : 30/03/13
at: 6 pm


>> Overnight.
date : 30/03/13
at: 2 am


>> Homework!
date : 29/03/13
at: 10 pm


>> Islam itu indah ♡
date : 29/03/13
at: 5 pm


>> Dapat blogskin baru
date : 29/03/13
at: 4 pm


>> Jumpa cipanzi
date : 27/03/13
at: 7 am

BLOG ARCHIVE;

  • Disaat Aku Mencintaimu :'/
  • Happy 9months♥
  • Terima kasih Sayang♥
  • Dia♥
  • Alhamdulillah♥
  • Kosong -.-
  • ♥.♥
  • Cinta?
  • Dia gedik!