C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITTER FACEBOOK INSTAGRAM
Happy Birthday WNA❤
Friday, 10 August 2012 • 11:17 • 0 comments

Assalamualaikum, hai Happy birthday to you! Happy birthday to you! Happy birthday to Wan Naziera Anisha, happy birthday to youuu! Hihi, happy birthday sayang budak pendek comel ;3 Harini genap kau 15 tahunkan dik? Tapi kau tetap budak pendek, badan kecik comel comel lagi. Badan kau je nampak kecik, tapi berat hamik kau -.- Haha, tak payah nak ceritalah kan? Harap birthday adik tahun ni, birthday yang paling meriah daripada tahun sebelum-sebelum ni kay? Hope you success in trial exam and PMR ^^v Akak tahu adik boleh buat trial exam dengan PMR ni, teruskan usaha! Chaiyok, chaiyok! Nak sangat tengok kita rapat macam dulu lagi, AMIN! Lagi satu, semoga dapat bf yang boleh jaga adik and faham perasaan adik ;) Present tunggu lepas raya akak bagi ek? Harini akak boleh buatkan, hadiahkan adik birthday cake je. Tu je mampu, present lain lepas raya akak janji akak bagi ;3 Iloveyouu, imissyouu sis Make a wish to change your fate and be a good person until jannah. In many stars in the sky, your most shining. I hope your dream like the shining star in the skyツ

 with budak pendek comel, Wan Naziera Anisha b. Mohd Rozi


Lots of love,
Amy





PASTFUTURE
MY WORDS;
Hai, I from pluto. My UFO was break down. My age 11200 years old. I have 12 mother. My birth date 12/12/2090. I just want to say behave with me because I have 2pair screw driver as my hand. Bhahahahahaha..

OUR LOVE STORY;
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
OTHERS;


>> Cry is the best thing.
date : 25/7/2013
at: 9:38 pm


>> Period pain xC
date : 30/03/13
at: 6 pm


>> Overnight.
date : 30/03/13
at: 2 am


>> Homework!
date : 29/03/13
at: 10 pm


>> Islam itu indah ♡
date : 29/03/13
at: 5 pm


>> Dapat blogskin baru
date : 29/03/13
at: 4 pm


>> Jumpa cipanzi
date : 27/03/13
at: 7 am

BLOG ARCHIVE;

  • Happy 10monthsarry◕‿◕♥
  • August♥
  • Disaat Aku Mencintaimu :'/
  • Happy 9months♥
  • Terima kasih Sayang♥
  • Dia♥
  • Alhamdulillah♥
  • Kosong -.-
  • ♥.♥