C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITTER FACEBOOK INSTAGRAM
Imissyouuuu❤
Saturday, 11 August 2012 • 02:54 • 0 comments

Assalamualaikum, hai Ya Allah, penatnyaaaaaaaaaa! Penat sebab tadi jumpa dia, lepak dengan dia kejap. Dia kalau dah bejalan, hamik kau tak berhenti langsung -.- Kalau kita mintak suruh duduk kejap, baru dia berhenti. Jumpa dia tadi sebab nak hantar birthday cake adik dia yang kita buat untuk adik dia tu je, tetiba dia ajak lepak dengan dia kejap. Okay, sebenarnya kita rindu dia sangat! Tersangat :/ Harini patutnya buka dengan family dia lagi, tapi tak dapat sebab ada hal pulak. Tak apalah, besok kita buka sesama ek? Imissyouu sayang ;* 

Lots of love,
Amy


PASTFUTURE
MY WORDS;
Hai, I from pluto. My UFO was break down. My age 11200 years old. I have 12 mother. My birth date 12/12/2090. I just want to say behave with me because I have 2pair screw driver as my hand. Bhahahahahaha..

OUR LOVE STORY;
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
OTHERS;


>> Cry is the best thing.
date : 25/7/2013
at: 9:38 pm


>> Period pain xC
date : 30/03/13
at: 6 pm


>> Overnight.
date : 30/03/13
at: 2 am


>> Homework!
date : 29/03/13
at: 10 pm


>> Islam itu indah ♡
date : 29/03/13
at: 5 pm


>> Dapat blogskin baru
date : 29/03/13
at: 4 pm


>> Jumpa cipanzi
date : 27/03/13
at: 7 am

BLOG ARCHIVE;

  • Happy Birthday WNA❤
  • Happy 10monthsarry◕‿◕♥
  • August♥
  • Disaat Aku Mencintaimu :'/
  • Happy 9months♥
  • Terima kasih Sayang♥
  • Dia♥
  • Alhamdulillah♥
  • Kosong -.-
  • ♥.♥