C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITTER FACEBOOK INSTAGRAM
Selamat Hari Raya Aidiladha♥
Friday, 26 October 2012 • 08:25 • 0 comments

Assalamualaikum, hai Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha bagi semua umat Islam ;) Tahun ni beraya dekat KL, selalunya beraya dekat kg belah ayah. Tapi malangnya tahun ni tak balik kg, rasa tak meriah beraya dekat sini. Rindu suasana kg, dah lama tak balik Melaka :( I really miss you nenek! Rindu nenek sangat :') Walaupun hati marah dekat nenek, tapi sebenarnya rindu sangat nak makan masakan nenek di pagi raya. Nanti along kahwin insyaAllah Amy sekeluarga balik, amin :) Amy harap nenek sihat dekat kg. Rindu dekat arwah atuk, dah nak dekat setahun dia pergi tinggalkan kita semua. Harap atuk ditempatkan dekat tempat orang yang beriman, Al-Fatihah~ Penat sangat harini sebab kena bangun pagi, lepas tu petang pergi beraya rumah BABY Aisyah :3 Rindu dia, dah lama tak jumpa. Baru harini dapat jumpa, seronok spend time dengan dia. Borak lelama dengan dia, gosip dengan dia bagai x) I'm gonna miss you BABY :* Sedih jugak harini sebab tak dapat jumpa my babyface boyfriend Wan Khairul Faizie Ingat dapat beraya dengan dia harini, tapi tak ada rezeki nak jumpa dia. Allah tak mengizinkan, dia ada hal. Okay, faham dia. Hmm, ada gaduh sikit dengan dia tadi. Terkilan dengan perangai dia semua, now Alhamdulillah dah okay dengan dia :* Harap lepas ni Allah menjanjikan kebahagian untuk kitorang selamanya, insyaAllah kalau Allah mengizinkannya :') Amin~ Iloveyou and Imissyoumoreeeeeeeeee sayang :* 

Lots of love,
Amy Ruhana




PASTFUTURE
MY WORDS;
Hai, I from pluto. My UFO was break down. My age 11200 years old. I have 12 mother. My birth date 12/12/2090. I just want to say behave with me because I have 2pair screw driver as my hand. Bhahahahahaha..

OUR LOVE STORY;
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
OTHERS;


>> Cry is the best thing.
date : 25/7/2013
at: 9:38 pm


>> Period pain xC
date : 30/03/13
at: 6 pm


>> Overnight.
date : 30/03/13
at: 2 am


>> Homework!
date : 29/03/13
at: 10 pm


>> Islam itu indah ♡
date : 29/03/13
at: 5 pm


>> Dapat blogskin baru
date : 29/03/13
at: 4 pm


>> Jumpa cipanzi
date : 27/03/13
at: 7 am

BLOG ARCHIVE;

  • 1year Anniversary♡
  • Hati♥
  • Berubah ☹
  • Happy 11monthsarry♡
  • Imissyouuuu❤
  • Happy Birthday WNA❤
  • Happy 10monthsarry◕‿◕♥
  • August♥
  • Disaat Aku Mencintaimu :'/
  • Happy 9months♥