C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITTER FACEBOOK INSTAGRAM
2013 ❤
Wednesday, 6 February 2013 • 02:24 • 0 comments


Assalamualaikum, hai ☺ Dah lama tak update entry baru. Hihi harini baru berkesempatan nak update. Wuuuuuu~ Punya lama dah masuk tahun 2013 baru sekarang nak update entry pasal 2013 :\ Hahahaha ada aku kesah? Tahun ni masih banyak cabaran yang perlu saya tempuh dengan penuh kesabaran. Jangan risau, susah senang kita Allah sentiasa ada di sisi. Tahun ni saya mangsa espiyem (SPM) -.- K sebenarnya cuak. SPM yang menentukan masa depan saya. Tahun ni lagi banyak yang nak kena study dari tahun lepas. Minggu depan dah start cuti Tahun Baru Cina seminggu. Buka sekolah lepas cuti je dah Intervensi 1 .______. Mengapakah harus jadi begini? Wuuuuu cedih ahh macam ni  Cuti sekolah macam tak cuti je nak kena study. Amy jangan berputus asa, harus terus berjuang untuk mencapai impian :3 Ayat kemain lagi~ Tak boleh blaa! Hahahaha dah start merefek -.- Biasalah orang dah lama tak update blog kan? K teruskan dengan cerita berikutnya. Alhamdulillah, hubungan dengan Khairul semakin rapat sejak masuk tahun baru ni. Bersyukur sangat dekat Allah. Nak kata gaduh tu memang ada, tapi sekarang Alhamdulillah kitorang semakin pandai nak handle masalah macam tu. Harap tahun ni lebih baik dari tahun lepas. 2013, please be nice \(ˆ⌣ˆ)/ Iloveyouuuuuuu Wan Khairul Faizie b. Mohd Rozi :* Kbyeeeeeeeee sayang sekalian 

Lots of love,
Amy Ruhana



PASTFUTURE
MY WORDS;
Hai, I from pluto. My UFO was break down. My age 11200 years old. I have 12 mother. My birth date 12/12/2090. I just want to say behave with me because I have 2pair screw driver as my hand. Bhahahahahaha..

OUR LOVE STORY;
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
OTHERS;


>> Cry is the best thing.
date : 25/7/2013
at: 9:38 pm


>> Period pain xC
date : 30/03/13
at: 6 pm


>> Overnight.
date : 30/03/13
at: 2 am


>> Homework!
date : 29/03/13
at: 10 pm


>> Islam itu indah ♡
date : 29/03/13
at: 5 pm


>> Dapat blogskin baru
date : 29/03/13
at: 4 pm


>> Jumpa cipanzi
date : 27/03/13
at: 7 am

BLOG ARCHIVE;

  • Untitled 2
  • Untitled.
  • Selamat Hari Raya Aidiladha♥
  • 1year Anniversary♡
  • Hati♥
  • Berubah ☹
  • Happy 11monthsarry♡
  • Imissyouuuu❤
  • Happy Birthday WNA❤
  • Happy 10monthsarry◕‿◕♥