C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITTER FACEBOOK INSTAGRAM
Homework!
Friday, 29 March 2013 • 08:06 • 0 comments


Homework? I'm lazy to do homework -.- Holiday? Yes. Bercuti tanpa kerja sekolah bolehkan? Urgh, stressssssssssss! Terlalu banyak kerja sekolah yang perlu disiapkan. Tinggal lagi 2 hari sekolah dah nak bermula dan saya? Saya tak sentuh langsung kerja sekolah yang perlu disiapkan masa cuti sekolah ni. Awesome right? Bhahahahahahaha lazy like crazy ~.~ Apa yang aku melalut ni? Argh lantaklah! Malasnya nak siapkan kerja sekolah yang sudah bertimbun ni. Cuti sekolah sepatutnya cuti belajar sekali. Ni tak, cuti sekolah tetap kena teruskan belajar. Wtfish?! Hidup zaman teknologi serba canggih ni perlukan bangsa yang cemerlang, gemilang dan terbilang, so tak boleh malas-malas belajar ni. 

Iya, tahu tak boleh malas belajar. Tapi...... Otak perlukan rehat jugak.

Otak tak perlu rehat lama-lama, nanti cepat lupa.

Haih? Boleh jadi gila kalau asyik belajar je, tak ada rehat langsung! u.u

Jangan merungut. Kalau merungut, macam mana nak berjaya?

Okay, tak merungut dah T.T

Malam ni tak boleh tidur awal, kena siapkan semua kerja sekolah yang sedang bertimbun tu. Time sekolah pun suka sangat tangguhkan kerja sekolahkan? Padan muka! April ni ada exam lagi! Memang tiap bulan ada exam k? Buat tahun ni otak tak boleh lemah, malas, sebab tahun ni SPM! Ingat tu SPM!

SPM!
SPM!
SPM!
SPM!
SPM!

Dah! Berhenti cakap pasal exam yang menentukan masa depan tu. Wuuuu tinggal lagi 8 bulan je dah nak exam besar tu. Ya Allah, harap semuanya dipermudahkan masa menduduki exam SPM tu nanti. Okay, stop melalut. Gtg, nak start buat homework. Bye Mr. Blog! Iloveyou :*

Lots of love,
AmyRuhana



PASTFUTURE
MY WORDS;
Hai, I from pluto. My UFO was break down. My age 11200 years old. I have 12 mother. My birth date 12/12/2090. I just want to say behave with me because I have 2pair screw driver as my hand. Bhahahahahaha..

OUR LOVE STORY;
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
OTHERS;


>> Cry is the best thing.
date : 25/7/2013
at: 9:38 pm


>> Period pain xC
date : 30/03/13
at: 6 pm


>> Overnight.
date : 30/03/13
at: 2 am


>> Homework!
date : 29/03/13
at: 10 pm


>> Islam itu indah ♡
date : 29/03/13
at: 5 pm


>> Dapat blogskin baru
date : 29/03/13
at: 4 pm


>> Jumpa cipanzi
date : 27/03/13
at: 7 am

BLOG ARCHIVE;

  • Salam Jumaat ♡
  • Untitled 4
  • Untitled 3
  • Heart.
  • 1year 4months ❤
  • 2013 ❤
  • Untitled 2
  • Untitled.
  • Selamat Hari Raya Aidiladha♥
  • 1year Anniversary♡